برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در شنبه 21 مهر 1397
برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در سه شنبه 17 مهر 1397

الزامات عمومی ویزای دانشجویی استرالیا 2018

الزامات عمومی و عرفی وجود دارد که دانشجویان بین المللی باید این شرایط را برای دریافت ویزای دانشجویی استرالیا دارا باشند.
این الزامات شامل موارد زیر میباشد:

  • از سلامت کامل جسمانی برخوردار باشید.
  • سلامت کامل شخصیتی
  • پوشش بهداشتی دانشجویان از خارج از کشور (OHSC)
  • توان پرداخت هزینه های امور دولتی استرالیا
  • امکانات نگهداری،اقامت و رفاه عمومی برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال
  • ظرفیت شما برای پرداخت هزینه های سفر،هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی و اعضای خانواده شما در طول مدت اقامت شما

هزینه درخواست پایه ۵۵۰ دلار اترالیا (AUD) برای اکثر درخواست های ویزا اعمال میشود.علاوه بر این،
ممکن است هزینه های درگیر مربوط به درخواست ویزای شما مانند هزنیه های معاینات پزشکی،
چک های پلیس و ترجمه اسناد به زبان انگلیسی (در صورت لزوم) همراه باشد.

درخواست ویزای دانشجویی استرالیا

برای درخواست ویزای دانشجویی استرالیا شما باید پس از تایید (ECE) ثبت نام خود درخواست دهید.
برنامه های کابردی معمولا به صورت آنلاین ارائه می شوند،اگرچه ان امکان وجود دارد،
از طریق پست یا شخصا در دفتر ویزای دانشجویی استرالیا خود به طور مستقیما درخواست دهید.
میزان مدارک مورد نیاز برای ارائه درخواست شما بستگی به کشور میدا و ارائه دهنده آموزش در نظر گرفته شده دارد.
وب سایت DIBP لیستی از شواهد مورد نیاز در اختیار شما میگذارد.
چک لیست ویزای دانشوجویی استرالیا :

  • درخواست تکمیل شده اخذ ویزای داشنجویی استرالیا (۱۵۷A)
  • پرداخت هزینه ویزا
  • کپی پاسپورت
  • سرمایه کافی – شواهد (اسناد بانکی و غیره)
  • بیمه درمانی
  • نمره آزمون انگلیسی
  • بررسی سابقه کیفری
  • ۴x عکس گذرنامه

درخواست ویزا تقریبا به طور متوسط ۴ هفته در مراحل پردازش طول میکشد.

اقامت دانشجو در استرالیا

پس از اینکه ویزای خود را دریافت کردید،
می توانید ۹۰ روز قبل از تاریخ شروع دوره خود وارد کشور استرالیا بشوید.
همسر شما در استرالیا به عنوان وابسته به ویزای دانشجویی با شما همراه باشد.
شما باید ثابت کنید که شما حداقل ۱۲ ماه در ارتباط واقعی و انحصاری با همسر خود بوده اید.
اگر والدین یا سرپرست قانونی یک فرد زیر ۱۸ سال که در استرالیا تحصیل میکند،هستید.
می توانید ببه عنوان یک سرپرست برای یک دانشجو برای ویزای دانشجویی درخواست دهید.
سرپرست دانشجو میتواند در طول دوره کودک خود در استرالیا زندگی کند و یا تا زمانی که که کودک ۱۸ سالگی برسد.
همچنین ممکن است شرایط استثنایی وجود داشه باشد که در آن دانشجو بالای ۱۸ سال ممکن است به دلیل دینی یا فرهنگی،
سرپرست باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درخواست ویزای دانشجویی و دیگر اطلاعات درباره ی انواع ویزا و مهاجرت به استرالیا صفحات مشاوره ما را مطالعه فرمایید و یا با وکلای ما تماس بگیرید.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در شنبه 14 مهر 1397

ویزای دانشجویی استرالیا (زیرگروه ۵۰۰)

اخذ ویزای دانشجویی استرالیا؛ استرالیا محل خوبی برای تحصیل است.
ویزای دانشجویی استرالیا دوره هایی با کیفیتی بالا،
یک شیوه زندگی فوق العاده و محیطی مناسب برای پذیرایی برای دانشجویان بین المللی فراهم می کند.
هنگامی که شما در این دوره ها پذیرفته شدید،قدم بعدی باید ویزای دانشجویی استرالیا خود را سازماندهی کنید.
قبل از اینکه برای ویزای دانشجویی استرالیا درخواست دهید،
باید با وزرات مهاجرت و حفاظت مرزی(DIBP) یا نزدیک ترین دفتر ویزای استرالیا تماس بگیرید
تا بتوانید اطلاعاتی در مورد شرایط دریافت ویزای دانشجویی خود،نحوه ی درخواست و مدرک مورد نیاز دریافت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درخواست ویزای دانشجویی و دیگر اطلاعات درباره ی انواع ویزا و مهاجرت به استرالیا صفحات مشاوره ما را مطالعه فرمایید و یا با وکلای ما تماس بگیرید.

روند ویزای دانشجویی استرالیا ممکن است کمی پیچیده باشد،به ویژه که شرایط ویزا برای ملیت شما متفاوت از دیگر کشورهاست.
به همین دلیل برآورد دقیق از آنچه شما باید انجام دهید برای دریافت ویزا خود را از جمله هزینه ها،
زمان انتظار و روند درخواست متغییر است.
برخی از رشته محبوب ترین رشته های که مورد توجه قرار می گیرند:

  • مدرک کارشناسی ارشد بازاریابی در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد پرستاری در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد علوم اطلاعات در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد مدیریت در استرالیا
  • مدرک کارشناسی ارشد معماری در استرالیا
برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در شنبه 7 مهر 1397

حق بیمه سرمایه گذاران

سرمایه گذارانی که حق بیمه سرمایه گذاری را می خواهند،
باید حداقل ۱۵ میلیون دلار را در یک موسسه حقوقی مطابق با قوانین سرمایه گذاری استرالیا سرمایه گذاری کنند و پس از دوره ی ویزای موقت خود،
فعالیت تجاری و یا سرمایه گذاری در استرالیا را ادامه دهند.

اطلاعات بیشتر، کمک و مشاوره

تیم خدمات مهاجرتی ما دارای سال ها تجربه برای کمک به متقاضیان مهاجرت به کشورهای سرار جهان است.
اگر احساس میکنید،
می توانید شرایطی برای کسب و کار در استرالیا و یا ویزای سرمایه گذاری را فراهم کنید،با ما تماس بگیرید!

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد قانون های مهاجرت به استرالیا و درخواست ویزای تجاری استرالیا لطفا با ما تماس بگیرید.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در يکشنبه 1 مهر 1397

شرایط اخذ ویزای تجاری استرالیا

در صورتی واجد شرایط اخذ ویزای تجاری استرالیا میشوید،اگر شما :

کسب و کار خود را خارج از کشور به ثبت رسانده باشید،
دارایی شخصی شما حداقل ۱٫۵ میلیون دلار باشد
و گردش مالی شما سالانه حداقل ۳ میلیون دلار و یا حداقل ۱ میلیون دلار برای توسعه ایده کسب و کار خود در استرالیا سرمایه گذاری کنید.
جریان سرمایه گذارانی که می خواهند در استرالیا سرمایه گذاری کنند،
حداقل ۱٫۵ میلیون دلار و ۲ سال فعالیت تجاری و سرمایه گذاری در استرالیا است.
متقاضیان باید به طور معمول برای این ویزا ۵۵ ساله و یا کمتر باشند،
اما اگر شرایط کسب و کار پیشنهادی به شدت به نفع اقتصاد و دولت منطقه باشد،
نیاز به سن ممکن است با اختیار کشور تعیین شود.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد قانون های مهاجرت به استرالیا و درخواست ویزای تجاری استرالیا لطفا با ما تماس بگیرید.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در دوشنبه 26 شهريور 1397
برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در شنبه 24 شهريور 1397

ویزای دائمی ورزشی استرالیا

ویزای ورزشی استرالیا دائمی شامل افرادی می شود که:

  • دارای یک رکورد بین الملی شناخته شده از دستاوردهای برجسته در یک حرفه، هنر ویا حتی دانشگاهی و یژوهشی است.
  • توسط سازمان و دانشگاه واجد شرایط نامزد شود.
  • دارای مدرک معتبر دانشگاهی و یا جوایز دریافت شده توسط موسسات بین الملی شناخته شده باشد.
  • رعایت بهداشتی و موارد شخصیتی برای هر متقاضی الزامی میباشد.

ویزای ورزشی استرالیا همیشه ویزای مناسبی برای ورزشکاران نیست،
ویزای کاری و یا سایر ویزاهای کوتاه مدت گاها مناسب تر و راحت تر میباشد.‌ در زمینه مهاجرت متخصصین ما میتوانند شما را درانتخاب بهترین گزینه ویزا راهنمایی کنند.

قبل از در خواست ویزای ورزشی استرالیا،
ابتدا باید یک اسپانسر از ویزا حمایت مالی کند. ویزای ورزشی استرالیا باید مورد تایید سازمان های دولتی و تشکیلات استرالیا که رویداد های ورزشی را در استرالیا اداره و یا ارتقاء می دهند،قرار بگیرد.

الزاماتی برای واجد شرایط بودن درخواست دهنده ویزای ورزشی مربوط وجود دارد. این الزامات بسته به اینکه دلیل مهاجرت به استرالیا چیست، متفاوت است.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در چهارشنبه 21 شهريور 1397
برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در دوشنبه 19 شهريور 1397

آیا ارتباط شما با هم جنس خود است ؟

پس از تغییرات قانونی ازدواج همجنسگرایان در استرالیا ، از تاریخ ۹ دسامبر ۲۰۱۷ اگر شما در ازدواجی با هم جنس خود هستید،اکنون میتوانید به عنوان ویزای همسر اقامت شریک زندگی خود درخواست کنید.

این موضوع در تمامی زیرمجموعه های ویزای پارتنر شامل ۸۲۰، زیرمجموعه ۳۰۹و زیر شاخه ۱۰۰ ویزای پارتنر، اعمال میشود.

معاینات بهداشتی

معاینه پزشکی برای هر متقاضی ویزای استرالیا از طریق ازدواج چه دائمی و موقت ضروری است. این معاینات بهداشتی در استرالیا می تواند تنها توسط خدمات پزشکی Visa Bupa انجام شود و معمولا قیمت آن حدود ۴۰۰ دلار است.

معاینات بهداشتی در خارج از کشور استرالیا تنها می تواند توسط پزشکان پانل، تایید شده توسط دولت استرالیا انجام شود و اغلب هزینه های بالا و زمان انتظار بیشتری را به همراه دارند.

برای اطلاعات بیشتر ، لطفا با تیم خدمات مهاجرتی ما تماس بگیرید.

خدمات مهاجرتی ویستا ارائه فرم رایگان برای متقاضیان استرالیا

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در شنبه 17 شهريور 1397
تبلیغات متنی
خريد بک لینک انبوه
ورزش بانوان
دریافت ویزا
سایت صیغه موقت