ویزای توریستی استرالیا (زیر گروه ۶۰۰)

ویزای توریستی استرالیا (زیر گروه ۶۰۰)Reviewed by رایان on May 13Rating: 4.5

ویزای توریستی استرالیا ۲۰۱۸

ویزای توریستی استرالیا برای افرادیست که ویزاهای آنلاین ای تی ای و ای ویزیتور شامل حال آنها نمی شود و همچنین افرادی که قصد دارند بیشتر از مدت ۳ ماه در استرالیا بمانند. این ویزا می تواند به صورت سینگل و یا مالتیپل صادر شود و بنا به شرایط و مقاصد شخصی، مدت اعتبار آن می تواند ۳، ۶ و یا ۱۲ ماه باشد.

اگر شما قصد تحصیل در استرالیا دارید، این ویزا امکان این کار را به مدت ۳ ماه به شما می دهد ولی اگر قصد تحصیل طولانی مدت را دارید باید برای ویزای تحصیلی استرالیا اقدام نمایید. همچنین با این ویزا شما اجازه کار نیز نخواهید داشت، البته قابل ذکر است که دسته ای از کارهای داوطلبانه بلا مانع می باشند. این ویزا شامل ۴ بخش می باشد:

ویزای توریستی

ویزای توریستی استرالیا برای افرادی است که با هدف تفریح یا ملاقات خانواده به استرالیا مسافرت می کنند. اگر در زمان درخواست برای این ویزا در خاک استرالیا هستید، در زمان تایید نیز باید در این کشور باشید و اگر در زمان درخواست، خارج از این کشور هستید در زمان تایید نیز باید خارج از مرزهای این کشور باشید

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ، ویزا توریستی استرالیا ، ویزای استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در پنجشنبه 25 مرداد 1397

آیا برنامه Express Entry یک برنامه جدید مهاجرتی است؟

سیستم Express Entry یک برنامه مهاجرتی نیست بلکه یک روش جدید برای اخذ پرونده هاست.

به تعبیر دیگر به جای اینکه مثل سابق همه پرونده ها ابتدا بررسی شوند، دولت فدرال کانادا از میان پرونده های دریافت شده در طرح ورود سریع متقاضیان مورد نظر خود را برای اقدام در برنامه های نیروی متخصص فدرال، فنی و حرفه ای فدرال، تجربه کانادایی فدرال انتخاب می کند.

چه کسانی می توانند در برنامه Express Entry درخواست بدهند؟

به طور کلی می توان گفت که هیچ محدودیتی برای ثبت نام وجود ندارد و همه افراد می توانند درخواست بدهند.به این شرط که در دایره یکی از برنامه های نیروی متخصص، فنی و حرفه ای و یا تجربه کانادایی بگنجند و البته ظرف ۳۰ روز از اقدام Expression of Interest رزمه خود را در بانک اشتغال وابسته به سازمان منابع انسانی و توسعه کانادا وارد کنند.

سیستم امتیاز بندی چگونه است؟

سیستم امتیازبندی در Express Entry به نسبت پیچیده است.

متقاضیان به دو دسته مجرد و متاهل تقسیم می شوند.

هر فرد می تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز در این سیستم کسب کند.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، c ویزا توریستی استرالیا ، ویزای استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در چهارشنبه 24 مرداد 1397

قبل از ثبت درخواست ویزا

در راستای اقدام برای ویزای کار استرالیا شما ابتدا باید یک نامه ی علاقه مندی به دپارتمان انتخاب مهارت ارسال نمایید و در صورت تایید نامه ی شما این دپارتمان یک دعوتنامه به شما ارسال خواهد کرد و بعد از دریافت این دعوتنامه شما ۶۰ روز فرصت دارید تا برای ویزا به صورت آنلاین درخواست نمایید. برای این کار شما می توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.

برای ارسال نامه ی علاقه مندی شما باید سطح زبان مناسب و میزان مهارت کافی برای شغل مورد نظر داشته باشید. به خاطر داشته باشید که این ویزا نیازمند مدارک و شواهد بسیاری می باشد پس ما به شما پیشنهاد می کنیم حتی قبل از درخواست شروع به فراهم سازی مدارک نمایید. همچنین بررسی درخواست های مربوط به این ویزا اولویت بندی دارد.

زمان بررسی

دسته بندی گروه ها

گروه ها

حدود ۵ الی ۸ ماه

متقاضیان تحت طرح مهاجرت اسکیل ورکر منطقه ای و یا زیر گروه ۸۸۷ اقدام کرده اند

اولویت اول

حدود ۵ الی ۸ ماه

متقاضیان تحت طرح مهاجرت کاندید شده از طرف کارفرما

اولویت دوم

حدود ۶ ماه

متقاضیان کاندید شده از طرف یک استان یا منطقه برای یک شغل مربوط به ویزاهای زیرگروه ۱۹۰ و ۴۸۹

اولویت سوم

حدود ۱۲ ماه

متقاضیان کاندید شده برای یک شغل های اس او ال یا لیست مشاغل با مهارت

اولویت چهارم

بررسی پرونده این گروه زمانی آغاز خواهد شد که امور اولویت های ۱ تا ۴ پایان یابد.

پرونده دیگر متقاضیان به ترتیب زمان دریافت بررسی خواهند شد

اولویت پنجم

https://mohajeranweb.com/

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ، ویزا توریستی استرالیا ، ویزای استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در سه شنبه 23 مرداد 1397

تمدید ویزای توریستی استرالیا

در صورتی که شما در سیدنی باشید امکان تمدید ویزای توریستی زیر گروه ۶۰۰ وجود دارد. البته برای این کار شما باید ۲ هفته قبل از منقضی شدن ویزای کنونی خود اقدام نمایید. شرایط دریافت ویزای جدید:

  • داشتن یک ویزای معتبر استرالیایی مانند ای تی ای، ای ویزیتور و یا ویزای توریستی.
  • داشتن تمامی شرایط مورد نیاز برای ویزای جدید.
  • تمدید ویزا با هدف گردشگری و نه کاری.
  • نداشتن وضعیت ” ۸۵۰۳” (No Further Stay) بر روی ویزای کنونی

در صورت مخالفت با درخواست شما برای تمدید ویزای توریستی استرالیا ، شما مجبور به ترک استرالیا قبل از زمان اعتبار ویزای کنونی خواهید شد. اما اگر بعد از منقضی شدن ویزای کنونی، پاسخی در رابطه با درخواست تمدید دریافت نکردید، تا زمان دریافت پاسخ مجبور به ماندن در استرالیا خواهید شد. اگر در زمان درخواست تمدید ویزا در خاک استرالیا حضور داشته باشید و قبل از دریافت پاسخ قصد ابطال درخواست کنید، تا ۲۸ روز بعد از تاریخ ابطال مجبور به ترک کشور می شوید مگر اینکه ویزای کنونی شما همچنان معتبر باشد.

جغرافیای استرالیا

کشور پهناور استرالیا در نیمکره جنوبی قراردارد که از غرب اقیانوس هند ، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی ، از شرق اقیانوس آرام، و از شمال چندین دریا و خلیج دربر گرفته‌است.
استرالیا با وجو وسعتی که دارد تنها حدود ۲۱ میلیون جمعیت در خود جای داده است و امکانات و خدمات رفاهی قابل توجهی برای ساکنان خود به ارمغان آورده .از نظر کیفیت زندگی مردمان استرالیا به عنوان بهترین در دنیا هستند. استرالیا دارای آب و هوای مناسب و حاصلخیز بوده و نقش بسزایی در تغذیه دنیا دارد.استرالیا دارای قدیمیترین تمدن در زمینه سنتهای هنری و موسیقی میباشد. این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا است برای اولین بار جوانی اسکاتلندی به نام جان مکدوال در سال ۱۸۶۱ در ۸ ماه موفق به سفر به تمام نقاط استرالیا شد.
یکی از پربازدیدترین و قدیمیترین شهرهای استرالیا سیدنی می باشد که ترکیب بسیار زیبایی از خشکی و دریا را به نمایش می گذارد.استرالیا دارای جاذبه های گوناگونی نظیر آکواریوم ملبورن, برج سیدنی, صخره های مرجانی , شنا با لاکپشت ها و … میباشد.

ویزای بازگشت

ویزای کار استرالیا برای همه ی مهاجران دائم غیر شهروند استرالیاست که قصد ترک موقت کشور را دارند. البته این برای افرادیست که ۵ سال از زمان ویزای آنها گذشته باشد.

۲ نوع ویزای بازگشت وجود دارد:

  1. ویزای بازگشت ۱۵۵= به دارنده ی آن اجازه ورود و خروج استرالیا به مدت ۵ سال می دهد.
  2. ویزای بازگشت ۱۵۷= برای کسانیست که ویزای ۱۵۵ شامل حال آنها نمی شود. این ویزا به دارندگان آن اجازه ی ورود و خروج قانونی استرالیا به مدت ۳ ماه می دهد.

با اینکه روند بررسی درخواست های این ویزا زمان بر نیست بهتر است برای اینکه تداخلی در برنامه ی مسافرت شما ایجاد نشود، ۳ ماه قبل از سفرتان اقدام نمایید.

متقاضیانی که قصد دارند اقامت دائم استرالیا را از طریق زیر کلاس ۱۸۹ ، زیرشاخه ۱۹۰ یا زیر رده ۴۸۹ ویزا دریافت کنند، باید به طور کلی امتیازاتشان به مجموع ۶۰ امتیاز بر اساس جدول امتیازات شود

بهترین روش های مهاجرت به استرالیا

رایج ترین روش های اخذ ویزا و مهاجرت به استرالیا به شرح زیر می باشد:

۱ ویزای تحصیلی و دانشجویی استرالیا
۲ ویزای کار استرالیا
۳ ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا
۴ ویزای سرمایه گذاری و تجاری در استرالیا
۵ ویزای خویشاوندان استرالیا
۶ ویزای ازدواج و نامزدی در استرالیا
۷ ویزای گردشگری و توریستی
۸ ویزای اسپانسر شغلی

که بسته به شرایط متقاضی بررسی می شود.

مهاجرت به استرالیا براساس مهارت ها، تجربه کار و صلاحیت افراد حرفه ای و متخصصان ماهر,سرمایه گذاری ,فامیلی, امکان پذیر است. برای ارزیابی شانس خود برای مهاجرت به استرالیا، مقالات ما را مطالعه فرمایید و با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

چرا مهاجرت به استرالیا ؟

مهاجرت یک حرکت جهانیست که کمک می کند تا بسیاری از مردم برای داشتن زندگی بهتر و پیشرفت, کشور خود را ترک کنند. متقاضیانی که مایل به مهاجرت به استرالیا به طور موقت یا دائمی هستند نیز این شانس را دارند تا برای مهاجرت به استرالیا اقدام نمایند . ما لیستی از ۸ دلیل اصلی که متقاضیان ما تقاضای مهاجرت به استرالیا را دارندو به استرالیا مهاجرت می کنند، گردآوری کردیم.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ، ویزا توریستی استرالیا ، ز ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در پنجشنبه 18 مرداد 1397
ر صورت نیاز به اطلاعات درباره روش های مهاجرت به استرالیا با ما در ارتباط باشید

ویزای تجاری یا کاری استرالیا

این ویزا برای افرادی است که قصد حضور یک ملاقات کاری کوتاه را دارند. این ملاقات شامل استعلام های تجاری و یا شغلی، جلسات و کنفرانس های کاری می باشد. در زمان درخواست برای این ویزا و در زمان تایید آن، شما باید خارج از استرالیا باشید.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ، ویزا توریستی استرالیا ، ویزای استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط ssmhn در چهارشنبه 17 مرداد 1397

استرالیا کشوری است با جمعیت حدود ۱۵میلیون نفر که شهرهای سیدنی با ۴۳۰۰, ملبورن با ۳۷۰۰ , بریزبن با ۱۸۰۰ هزار نفر و کامبرا با ۱ میلیون نفر جمعیت به ترتیب پرجمعیت ترین شهرهای استرالیا میباشند.کشوری توسعه یافته در نیمکره ی جنوبی که سیزدهمین کشور صنعتی دنیا حساب میشود.استرالیا همه ساله ۱۲۰۰۰۰ هزار مهاجر از طریق تخصص کاری سرمایه گذاری و تحصیل جذب میکند.

ما می دانیم که انتخاب مهاجرت یک تصمیم بزرگ است و شما فقط می خواهید یک بارتصمیم بگیرید!مهاجرت تضمینی به استرالیا چیزیست که به آن نیاز دارید.

در هنگام انتخاب یک آژانس مهاجرت چندین مورد وجود دارد. بسیاری از مردم به ما می گویند که عوامل مانند سطح تجربه و هزینه های تعیین شده مهم هستند اما بیشتر آنها می خواهند مهاجرت “امن و مطمئن” داشته باشند. شما باید اطمینان داشته باشید که آژانس مهاجرت شما همه چیز را در اختیار شما می گذارد تا نتیجه ی موفقیت آمیزی برای شما به دست آید.


لیست مشاغل مورد نیاز را چک کنید

اگر شغل شما در لیست مشاغل موجود نیست گرفتن ویزا از طریق ویزای مهارت غیر ممکن است و بهتر است شما به فکر یک کشور دیگر و یا یک نوع دیگری از ویزا باشید.

آمادگی فرهنگی‌

استرالیا و ایران از لحاظ فرهنگی‌ با هم تفاوتهای زیادی دارند. پس حتما قبل از اقدام برای مهاجرت از اینکه میتوانید با شرایط جدید کنار بیایید اطمینان حاصل کنید.

آمادگی مالی

خوب میدانید که با دست خالی هیچ کاری نمیتوان انجام داد…

به قول قدیمی ها بی مایه فطیر است.

شرایط استرالیا برای تخصص کاری

  1. سنّ:حداکثر سنّ ۴۵ سال می‌باشد اما برای به دست آوردن ۱۲۰ امتیاز شما باید زیر ۳۵ سال داشته باشید.البته هرچه جوانتر باشید شانس بیشتری دارید.

امتیاز

سن

۳۰امتیاز۲۴ تا ۳۲ سال
۲۵ امتیاز۳۲ تا ۳۹
۱۵ امتیاز۴۰ تا ۴۴
  1. تحصیلات و حرفه

    : مهندسین، افراد فنی‌ حرفه‌ای (لوله کش گاز و آب – کاشی کار-خدمات فنی و برق)، متخصصین و پرستاران.بیشترین شانس برای اخذ ویزای دائم را دارند.

امتیاز

تحصیلات

۱۰ امتیازدیپلم
۱۵ امتیازلیسانس یا فوق لیسانس
۲۰ امتیازدکترا
  1. زبان:اگر مدرک زبانی معادل با جدول زیر دارید که کار خودتان و ما را آسان کرده اید اما اگر مدرک زبان ندارید اصلا نگران نباشید این قسمت تخصص ماست…میتوانید با خیال راحت انرا به ما بسپارید…
    کافی است فرم درخواست مدرک تافل را برای ما پر کنید.
  2. TOEFL-REGISTRATION

    فرم ثبت نام اخذ تضمینی مدرک تافل

۶ ILETS۶ ILETS۶ ILETS۶ ILETSبدون امتیاز
۷ ILETS۷ ILETS۷ ILETS۷ ILETS۱۰ امتیاز
۸ ILETS۸ ILETS۸ ILETS۸ ILETS۲۰ امتیاز

۴٫حداقل ۳ سال سابقه کار: هر چند در بوکلت ۶ نوشته شده حداقل ۱ سال سابقه کار لازم است اما شما اگر نتوانید ۱۰ امتیاز سابقه کار را کسب کنید با مشکل کمبود امتیاز مواجه خواهید شد.

امتیازسابقه
۱۵ امتیازسابقه کار بالای ۸ سال
۱۰ امتیازسابقه کار بالای ۶ سال
۵ امتیازسابقه کار بالای ۴ سال

که شامل سه بخش مهم است :

  1. برنامه‌ریزی مالی

  2. برنامه ریزی زمانی‌

  3. برنامه‌ ریزی برای تقویت زبان انگلیسی

    این بخش شامل دو مرحله میشود

    1. هنگامی که مدارک تحصیلی‌ و سوابق کاری خود را آماده ارسال می‌نمایید.
    2. هنگامی که مدارک تکمیلی شامل مدارک قید شده در بند ۱ نیز می‌باشد را به اداره مهاجرت استرالیا ارسال می‌کنید.اگر تصمیمتان جدی است یا حد اقل میخواهید از شرایط و امتیازتان مطلع شوید کافی است فرم بررسی امتیاز مهاجرت استرالیا را برای ما پر کنید.
      فرم ثبت نام بررسی امتیاز مهاجرت

      فرم بررسی امتیاز مهاجرت استرالیا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاریReviewed by رایان on May 14Rating: 5.0

invest-canda-quebec

مهاجرت سرمایه گذاری کانادا به چه صورت است؟

متقاضی مهاجرت سرمایه گذاری کانادا بر حسب یک سیستم امتیازدهی و فاکتور های مختلف که نشان دهنده این است که متقاضی و وابستگانش می توانند با موفقیت در کانادا مقیم شوند، در دسته مهاجرت از طریق سرمایه گذاری مورد ارزیابی قرار می گیرد .

متقاضیان ایده آل دسته مهاجرت سرمایه گذاری کانادا در واقع کسانی‌ هستند که سرمایه و شرایط لازم را که که برای مهاجرین سرمایه گذاری به کانادا در نظر گرفته شده است، را دارا می باشند.

مهاجرت سرمایه گذاران در دسته برنامه مهاجرتی تجار که شامل سه زیر شاخه سرمایه گذاران، کارآفرینان و افراد خود اشتغال می شود ، قرار دارد.

مهاجرت سرمایه گذاری کانادا استان کبک ۲۰۱۸

یکی از دسته های مهاجرت سرمایه گذاری کانادا، دسته مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک است که دارای یک سیستم امتیازدهی است و برای متقاضیانی است که دارای تجربه یا سابقه مدیریتی و کاری حداقل ۲ سال، ظرف ۵ سال گذشته، قبل از زمان اقدام برای اخذ ویزا، می باشند. همچنین دارای سرمایه خالص حد اقل ۲،۰۰۰،۰۰۰ دلار کانادا( قبل از ۲۰۱۸ این میزان۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا می بود )می باشند و می توانند زندگی خود را به خوبی بگذرانند. پذیرش مشروط به این است که سرمایه گذار متعهد شود معادل ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا (قبل از ۲۰۱۸ این مبلغ ۸۰۰,۰۰۰ دلار کانادا بود )را بدون بهره و بدون حق برداشت، به مدت ۵ سال در یک بودجه تضمین شده دولتی سرمایه گذاری کند.

کبک در حدود ۸ سال سرمایه گذاری مورد نیاز را تغییر نداده بود. در سال های گذشته، ۱۹۰۰ درخواست سرمایه گذار را سالانه پذیرفته است.

این متقاضیان میتوانند وام دریافت کنند و دارای امنیت قانونی‌ نسبت به سرمایه خود هستند.

علاوه بر روش سرمایه گذاری کبک می توانید از روش دیگر مهاجرت به کبک از جمله نیروی متخصص هم اقامت کانادا را دریافت کنید.

مزیت‌های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک به شرح زیر است:

  • عدم نیاز به داشتن مهارت در زمینه زبان انگلیسی و مدرک آیلتس و همچنین زبان فرانسه
  • عدم الزام به راه اندازی کسب و کار و پیروی از شرایط مربوط به آن
  • سریع‌ترین و آسان ترین روش مهاجرتی به کانادا
  • اخذ اقامت دائم کانادا بدون هیچ‌گونه پیش شرطی

برای اطلاعات بیشتر اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک را مطالعه کنید.

مهاجرت سرمایه گذاری فدرال کانادا

دسته دیگر مهاجرت سرمایه گذاری کانادا شامل سرمایه گذار از طریق فدرال می باشد که دارای یک سیستم امتیازدهی است و برای متقاضیانی است که دارای تجربه یا سابقه مدیریتی و کاری و دارای سرمایه خالص حد اقل ۲،۰۰۰،۰۰۰ دلار کانادا( قبل از ۲۰۱۸ این میزان۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا می بود )به نام خود می باشند و می توانند زندگی خود را به خوبی در کانادا بگذرانند. پذیرش مشروط به این است که سرمایه گذار متعهد شود معادل ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا (قبل از ۲۰۱۸ این مبلغ ۸۰۰,۰۰۰ دلار کانادا بود) را بدون بهره و بدون حق برداشت، به مدت ۵ سال در یک بودجه تضمین شده دولتی سرمایه گذاری کند.
منبع : immigration.ca

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر درباره روش های مهاجرت به کانادا مقالات ما را دنبال کنید

شرایط مهاجرت سرمایه گذاری فدرال

مقصد مورد نظر: هر استانی به جز کبک

حداقل سرمایه خالص: ۲،۰۰۰،۰۰۰ دلر کانادا، که بطور قانونی مالک آن باشید

تجربه کاری: مدیریت و مالکیت یک کار معتبر و یا مدیریت ۵ کارمند

سرمایه گذاری: سرمایه گذاری ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا به مدت ۵ سال بدون بهره

موارد دیگر: بررسی سابقه پزشکی و قضایی

با تماس با ما و اخذ مشاوره مهاجرتی رایگان از موسسه مهاجرتی ویستا، اخذ اقامت دائم کانادا دیگر برای شما دشوار نخواهد بود.


مطالعه کنید:

مهاجرت به کانادا تحصیل در کانادا دانشگاههای کانادا تابعیت کانادا مهاجرت به کانادا برای فارق التحصیلان مهاجرت به کانادا برای دانش آموزان

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری مهاجرت به کانادا از طریق تخصص کار و تحصیل در کانادا مهاجرت از طریق تخصص به کبک طرح EXPRESS ENTRY

برچسب ها: , , , , , , , , , , ,

تبلیغات متنی
خريد بک لینک انبوه
نسیم آسایش لابی من
سایت صیغه موقت